Filloi trajnimi për shuarjen e zjarreve malore dhe fushore

18.08.2010

Vushtrri ,18 gusht ‘10- Në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim (QKSPEZH),  Agjencioni i Menaxhimit të Emergjencave (AME), sot për herë të parë organizon trajnimin  për Shuarjen e Zjarreve Malore dhe Fushore.
 Ky trajnim u organizua duke u bazuar në kërkesat e Brigadave zjarrfikëse dhe temperaturat e larta që janë  duke mbretëruar në Kosovë, më qëllim të ruajtjes së pasurisë shtetërore dhe asaj private. Në këtë trajnim do të marrin pjesë zjarrfikës nga gjashtë Komuna të Republikës së Kosovës. Trajnimi për Shuarjen e Zjarreve Malore dhe Fushore zgjat dy  ditë.