Telegram ngushëllimi

27.06.2023

Vushtrri 27 qershor 2023 – Më pikëllim të thellë morëm lajmin se ka ndërruar jetë dr.sc. Nexhat Jashari profesor për shumë vite në Fakultetin e Sigurisë Publike.


Profesor Jashari do të mbahet mend për përkushtimin dhe punën e palodhshme në përgatitjen e shumë gjeneratave të studentëve.  Jashari ishte person me vlera të larta njerëzore, ishte atdhetar dhe intelektual.  

Vepra dhe puna e profesor Jasharit do të jetë frymëzuese për gjithë kolegët e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike, studentëve dhe gjithë atyre që e njohën, ndërsa në fushën e arsimit do të jetë përgjithmonë emër i respektuar dhe kontributdhënës në këtë fushë.

Në emër të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike shprehi ngushëllime të sinqerta familjes, miqve, bashkëpunëtorëve dhe studentëve të  tij!

Profesor Jashari u prehtë të paqe!


Kastriot Jashari - zëvendësues i Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike