Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim e vizitoi ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Fehmi Mujota

25.02.2009

Vushtrri, 25 shkurt 2009- Të mërkurën  Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim e  vizitoi ministri Forcës së Sigurisë së Kosovës, Fehmi Mujota.

Gjatë  kësaj vizite, ministri  Mujota  u njoftua për së afërmi  me përgatitjet që po marrin pjesëtarët e  FSK-së.Ministri Mujota tha se deri në shtator  do të mbyllen trajnimet  për FSK-në, atëher  do  të kemi kapacitetet e para  fillestare . ‘Do të tejkalohen të gjitha  sfidat që na  dalin përpara, krijimi i FSK-së është në të mirë dhe në interes të paqes  dhe të gjithë qytetarëve të Kosovës’, theksoi ministri i Forcës së  Sigurisë së Kosovës, z. Fehmi Mujota.