Zv/drejtori Jashari priti në takim përfaqësues nga INL dhe ICITAP-i

27.05.2022

Vushtrri, 26 maj 2022 –  Zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike (AKS) Kastriot Jashari  priti sot në takim Richard J Cherwinski  këshilltarë i lartë  nga  Byroja Ndërkombëtare e Narkotikëve dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe këshilltaren e programit për Shërbimin Korrektues Pamela Wallace ku u diskutua lidhur me vazhdimin e bashkëpunimit mes Akademisë, ICITAP-it dhe INL-it. 


Zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike Kastriot Jashari, e njoftoi delegacion për punën, sfidat dhe të arriturat e  Akademisë, 

Jashari e falënderoi delegacionin për mbështetjen e vazhdueshme që ambasada  e SHBA-së në Kosovë po jap Akademisë  në ngritjen profesionale të pjesëtarëve të sigurisë, për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm, si dhe për gatishmërinë e tyre për t'i ofruar ndihmë Akademisë edhe në të ardhmen.

 

Delegacioni nga Byro për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatim të Ligjit dhe e inkurajuan  zv/drejtorin Jashari për të arriturat. Edhe delegacioni shprehi gatishmërinë e tyre për bashkëpunim dhe përkrahje edhe në të ardhmen.

 

Ndryshe programi ICITAP dhe INL përmes donacioneve dhe trajnimeve të ndryshme ka mbështetur dhe po vazhdojnë ta mbështes zhvillimin e Akademisë së Kosovës  për Siguri Publike.