U hap konkursi për pranimin e studentëve në Fakultetin e Sigurisë Publike për vitin akademik 2019/2020

18.07.2019

Vushtrri,  18 korrik 2019 – Në Akademinë  e Kosovës për Siguri Publike (AKSP) , u hap konkursi për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve bachelor, në Fakultetin e Sigurisë Publike për vitin akademik 2019/2020.

Të drejtë aplikimi në këtë konkurs kanë zyrtarët e Policisë së Kosovës, Doganës së Kosovës, Shërbimit Korrektues të Kosovës si dhe zyrtarët nga Shërbimi Sprovues i Kosovës.

Aplikimi bëhet online në adresën elektronike: http://smu.aksp-ks.net:8090/

Dokumentet duhet të dorëzohen në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri, në Objektin e ri Fakulteti i Sigurisë Publike Nr. i Zyrës 111.

                                            
Më gjerësisht lexo: Konkursin
                                  

                                 Manuali


Linku për aplikim: http://smu.aksp-ks.net