Nesër Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim do ta vizitojë Komandanti i Batalionit Shumëkombësh veri i KFOR-it Kolonel Chaxel.

22.04.2010

Vushtrri, 21 prill ’10- Nesër  Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim do ta vizitojë Komandanti i Batalionit Shumëkombësh veri i KFOR-it Kolonel Chaxel. Delegacioni në Qendër do të arrijë në ora 14:00 . Delegacioni i KFORI-it do të takohet  me u.d. Kryeshefin Ekzekutiv, Z.Sheremet Ahmetin.