Anulohet inaugurimi i objektit të DME-së

11.12.2009

Vushtrri, 11 dhjetor 2009 - Për disa çështje teknike sot në fshatin Studime komuna e Vushtrrisë u anulua inaugurimi i objektit të Qendrës së Trajnimeve të Departamentit të Menaxhimit të Emergjencave (DME), të Qendrës së Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim.