Nesër diplomon gjenerata e 44-të e zyrtarëve policor

17.01.2013

Vushtrri, 17 janar 2013- Nesër në ora 13:00, në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike,  do të mbahet ceremonia e diplomimit të gjeneratës së 44 -të  e  zyrtarëve policorë, (kadetë) të Policisë  së Kosovës. Të pranishëm në ceremoninë e diplomimit pritet të jenë, ministri i Punëve të Brendshme Bajram Rexhepi, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës Shpend Maxhuni, Drejtori i Përgjithshëm i AKSP-së Ismail Smakiqi, si dhe përfaqësuese nga zyrat diplomatike në Kosovë.

Ftohen mediat që të marrin pjesë  në ceremoninë e diplomimit