Avokati i Popullit, Sami Kurteshi, vizitoi QKSPEZH-in

13.10.2011

Vushtrri, 13 tetor ’11 – Kryeshefi Ekzekutiv i Qendrës së Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim (QKSPEZH) Ismail Smakiqi, priti sot në një takim njohës Avokatin e Popullit Sami Kurteshin. Gjatë këtij takimi kryeshefi Smakiqi e ka njoftuar Avokatin Kurteshi për gjitha trajnimet dhe aktivitet që zhvillohen në QKSPEZH.
Më këtë rast përpos tjerash kryeshefi Smakiqi theksoi se do të përkushtohet në ofrimin e kushteve më të mira për gjithë pjesëtarët e sigurisë publike që trajnohen në Qendër.
Në këtë takim miqësor u  diskutua edhe për mundësin e bashkëpunimit mes QKSPEZH-it dhe  Institucionit të Avokatit të Popullit.
Ndërsa Avokati i Popullit Sami Kurteshi duke i uruar kryeshefit detyrën e re theksoi se Institucioni që e udhëheq ai do ta përkrah vazhdimisht.