Në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike organizohet Turneu Ballkanik i Veteranëve në Ping-Pong

26.11.2010

Vushtrri, 26 nëntor ’10- Nesër në Qendrën e Kosovës përSiguri Publike, Edukim dhe Zhvillim në Vushtrri, organizohet TurneuBallkanik i Veteranëve në Ping-Pong, i organizuar nga Shoqata eVeteranëve të Klubit të Ping-Pongut “Hasan Prishtina”.
Pjesëmarrës nëkëtë turne, do të jenë veteranë nga 10 vende të rajonit. Ceremonia eturneut do të mbahen nesër (e shtunë) në ora 10:00 në ambientet eQendrës së Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim.Ftohen mediat që ta përcjellin këtë ngjarje sportive.