Sqarim

05.12.2023

Vushtrri, 05 dhjetor 2023 -Sqarim lidhur me artikullin e publikuar dje, me datën 04.12.2023 në  disa  media me titull “Protestojnë punëtorët teknikë të Akademisë Policore në Vushtrri, shkak pagat e ulta”.


 
Akademia e Kosovës për Siguri Publike (AKSP)  njofton opinionin publik se lajmi i publikuar në disa media nuk është  korrekt.
 
 
Me qëllim të informimit të  drejtë  të opinionit publik, Akademia e Kosovës për Siguri Publike sqaron se punëtorët,  të cilët kanë shprehur pakënaqësitë e tyre, nuk janë punëtorë të Akademisë. Këta janë punëtorë të kompanisë së pastrimit “SCHAFBERGER” e cila  ka fituar të drejtën  për mirëmbajtje të ambientit të Akademisë. Që do te thotë për këta punëtorë nuk është përgjegjëse Akademia, por kompania në fjalë,  për të cilën ata punojnë.
 
 
Andaj me qëllim të informimit të drejtë  të opinionit publik, ju lutem informacionet dhe konfirmimet zyrtare mund të merren nga  zyra përgjegjëse për media në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike.
 
Për fund emri i institucionit nuk është Akademia Policore siç është cituar në media, por Akademia e Kosovës për Siguri Publike.