Në Akademi filloi testi për kadet të Policisë së Kosovë

03.11.2023

Vushtrri, 3 nëntor 2023 - Zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm  të Akademisë së Kosovës  për Siguri Publike, Kastriot Jashari,  sot priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm  të Policisë së Kosovë, Gazmend Hoxha .

Qëllimi i kësaj vizite  ishte për të parë nga afër  mbarëvajtjen e testi më shkrim  për kadetë të Policisë së Kosovës.


Ndryshe sot në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike  ka filluar testi me shkrim për kadet policor.  Për  t’ju nënshtruar testit më shkrimi kandidatët janë ndarë në  tri grupe. Testi  do të zhvillohet për tri ditë radhazi, më  3,4 dhe 5 nëntor.