Në Akademi fillojë trajnimin gjenerata e 57 e kadetëve të Policisë së Kosovës

12.07.2022

Vushtrri, 12 korrik 2022  - Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike sot fillojë trajnimin programi profesional  “Polic i Ri”,  gjenerata e 57 e kadetëve të Policisë së Kosovës. 

 

 

Kadetë  do të trajnohen sipas plan programit të dizajnuar  në bazë të standardëve ndërkombëtare  për të drejtat e njeriut dhe sundim të ligjit. 


Trajnimi i cili do të zgjatë deri më 17 shkurt 2023  do ta vijojnë  448 kadet të Policisë së Kosovës.