Kastriot Jashari emërohet Zëvendësues i Drejtorit të Përgjithshëm në Akademi

01.03.2022


Vushtrri, 28 shkurt 2022 -  Kastriot Jashari emërohet  Zëvendësues i Drejtorit të  Përgjithshëm në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP).  Këtë vendim e ka marrë ministri i Punëve të Brendshme në Republikën e Kosovës Xhelal Sveçla. 


Ndryshe, Kastriot Jashari  deri më tani ishte  drejtor i Departamentit për Trajnime dhe Përkrahje Arsimore në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike.