Në QKSPEZH filloi trajnimi bazë i gjeneratës së 41 të Policisë së Kosovës

26.04.2010

Vushtrri, 26 prill ’10 -  Sot në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim (QKSPEZH) filloi trajnimin bazë gjenerata e 41-të e Policisë së Kosovës. Trajnimi do të zgjas 12 javë dhe marrin pjesë 75 kadetë të rinj.
Kryeshefi Ekzekutiv i Qendrës së Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim, z.Shermet Ahmeti  dhe nënkolonel Driton Zabërgja kanë përshëndetur kadetët e rinj duke iu uruar që këtë trajnim ta përfundojnë më sukses.  Ndryshe këta kadetë kanë qenë pjesëtarë të Divizionit të Sigurimit në Policinë e Kosovës detyra e të cilëve ka qenë që të bëjnë sigurimin e objekteve të  institucioneve të Kosovës.