Shefi i Misionit te EULEX-it z. Yves De Kermabon do ta vizitoj sot Qendrën e Kosovës për Siguri Publike Edukim dhe Zhvillim

16.03.2010

Vushtrri,16 mars ’10-Udhëheqësi i Misionit të EULEX-it, z. Yves De Kermabon me delegacionin përcjellës sot rreth orës 15:00 h do ta vizitoj Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim. 

Delegacioni do të pritet nga u.d e Kryeshfit Ekzekutiv znj. Taibe Canolli.