Fillon trajnimi bazë i gjeneratës së 40-të të Policisë së Kosovës

18.01.2010

Vushtrri, 18 janar 2010 - Sot në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim filloi trajnimi themelor i gjeneratës së 40-të të Policisë së Kosovës. Trajnimi  do të zgjasë 12 javë dhe marrin pjesë 80-të kadetë.

U.d  Kryeshef Ekzekutiv i QKSPEZH-it znj. Taibe Canolli  dhe N/kolonel Driton Zabergja i përshëndetën  kadetët e rinj të kursit bazik  dhe u  uruan fillim të mbar kësaj gjenerate.