Në fshatin Studime do të bëhet inaugurimi i objektit të Qendrës për Trajnime të DME, agjencion në kuadër të QKSPEZH

10.12.2009

Vushtrri, 11 dhjetor 2009 - Të premtën, më datë 11 dhjetor 2009 në ora 13:00, në fshatin Studime Komuna e Vushtrrisë do të bëhet inaugurimi i objektit të Qendrës së Trajnimeve të Departamentit të Menaxhimit Emergjencave, pjesë përbërse e Qendrës së Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim

Të pranishëm do të jenë; Ministri i Punëve të Brendshme z. Zenun Pajaziti, përfaqësues nga OSBE, nga ICITAP, U.D. Kryeshef Ekzekutiv e QKSPEZH - it Znj. Taibe Canolli, nga Policia e Kosovës, Dogana  nga Shërbimi Korrektues i Kosovës si dhe zyrtar nga Ambasada Franceze.

Ftohen mediat që të jenë prezentë.