Fillon trajnimi bazë i gjeneratës së 37-të të Policisë së Kosovës

02.02.2009

Vushtrri 2 shkurt ’09 - Sot filloi trajnimi themelor i gjeneratë së 37-të të Policisë së Kosovës. Trajnimi do të zgjasë 12 javë dhe marrin pjesë 80 kadetë