OSBE dhuron pajisje për hulumtimin dhe simulimin e vendngjarjes së krimit

18.06.2009

Vushtri, 18 qershor 2009-Neser, më 19 qershor 2009  në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike,Edukim dhe Zhvillim ,në Vushtrri, OSBE do të dorëzoj në mënyrë solemne një donacion, që përmban pajisje për hulumtimin dhe simulimin e vendngjarjes së krimit.
Në këtë  ceremoni do të jetë prezent edhe  ministri i Punëve të Brendshme z.Zenun Pajaziti, zv/ministri i MPB-së, z.Fatmir Xhelili, ambasadori i OSBE-së, z.Werner Almhofer, ambasadorja e Çekisë, znj. Janina Hrebícková, drejtori i përgjithëshëm i Policisë së Kosovës, z.Sheremet Ahmeti, kryetari i komunës së Vushtrisë, z.Bajram Mulaku si dhe zyrtarë të tjerë  të lartë vendor e ndërkombëtarë.
Ceremonia e  dorëzimit të donacionit fillon në ora 10:00

Ftohen mediat që ta përcjellin këtë ngjarje