Drejtori i Departamentit të Sigurisë Publike në OSBE Carsten Twelmeier, vizitoi QKSPEZH-in

20.10.2011Vushtrri, 20 tetor 2011- Kryeshefi Ekzekutiv i Qendrës së Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim, Ismail Smakiqi priti në takim drejtorin e Departamentit të Sigurisë Publike në OSBE Carsten Twelmeier.
Në këtë takim është biseduar për bashkëpunimin mes Qendrës dhe Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Europian (OSBE), si dhe thellimin e këtij bashkëpunimi edhe në të ardhmen drejt realizimit të misionit të QKSPEZH-it.
Kryeshefi Smakiqi theksoi rëndësinë   e bashkëpunimit mes Qendrës dhe OSBE-se dhe në këtë kontekst vlerësoi lartë mbështetjen e vazhdueshme që ka dhënë OSBE-ja në realizimin e objektivave te saj. Nga ana e tij drejtori i Departamentit të Sigurisë Publike në OSBE Carsten Twelmeier shprehu falënderimet  për bashkëpunimin e vazhdueshëm dhe theksoi se OSBE-ja do të vazhdojë që ta mbështes edhe më tutje Qendrën në funksion të zhvillimit dhe avancimit të sigurisë së përgjithshme.