Përfundoi trajnimi armët e shkatërrimit në masë

10.06.2011
Vushtrri, 10 qershor 11- Në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim sot përfundoi trajnimi një javorë “armët shkatërrimit në masë”. Ky trajnim ishte i mbështetur nga  International Criminal Investigative Training Assistance Program (ICITAP). Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin nga Policia e Kosovës, Dogana , prokuror si dhe pjesëtarë të sigurisë publike nga Republika e Shqipërisë. Ligjërues të këtij trajnimi ishin instruktor të FBI nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të cilët vlerësuan shumë lartë mbajtjen e këtij trajnimi si dhe theksuan, “përvojat tona nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kemi përcjell tek ju në aftësimin dhe profesionalizimin për ruajtjen e sigurisë së përgjithshme  për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës”.
Në fund pjesëmarrësve të trajnimit ju shpërndanë certifikatat.