Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë së Turqisë z. Osman Karakus viziton Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim

07.04.2011

Vushtrri, 07 prill 2011- Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim nesër në ora 15:00 do ta vizitojë zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë Kombëtare të Republikës së Turqisë z. Osman Karakus. Delegacioni nga Turqia do të pritet nga menaxhmenti i lartë dhe përfaqësues të agjencioneve të sigurisë në qendër.
Ftohen mediat që ta përcjellin këtë takim.