Në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike përfundoi Turneu Ballkanik i Veteranëve në Ping-Pong

28.11.2010Vushtrri, 28 Nëntor ’10 -   Në Qendrën e Kosovës për Siguri Publike Edukim dhe Zhvillim përfundoi Turneu Ballkanik i Veteranëve në Ping-Pong, i oraganizuar nga shoqata e veteranëve të klubit të Ping-Pongut  Hasan Prishtina.
Pjesmarrës në kët turne ishin veteran nga 10 vende të rajonit.Ne fund të këtij turneu pjesmarrësve ju shprendan medale, mirnojohje  dhe qetifikata.