Student të Universitetit ‘Iliria” vizituan Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim

16.03.2009

Vushtrri, 16 mars 2009- Sot, një grup studentësh të Universitetit  ‘Iliria’,  vizituan  Qendrën e Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim në Vushtrri.
Instruktor të Qendrës së Kosovës për Siguri Publike, Edukim dhe Zhvillim i njoftuan këta  student  për trajnimet të cilat  kjo Qendër i ofron për Agjencionet e Sigurisë Publike.
Vlenë të  theksohet se këta të rinjë ishin student në fakultetin e kriminalistikës dhe në fakultetin juridik dhe qëllimi i kësaj vizite ishte që ata të njihen më afër  me Qendrën në të  cilën trajnohen pjesëtarët e Sigurisë Publike të Kosovës.