Smakiqi vizitë zyrtare në SHBA

11.06.2012

Vushtrri, 11 qershor 2012- Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike, Ismail Smakiqi ka udhëtuar në një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Smakiqi do të marrë pjesë në konferencën e radhës se Asociacionit Ndërkombëtar i Drejtorëve të Standardeve dhe Trajnimit të Zbatimit të Ligjit ( IADLEST).
Asociacioni Ndërkombëtar i Drejtorëve të Standardeve dhe Trajnimit të Zbatimit të Ligjit është i njohur si katalizator  për përmirësimin e zbatimit të ligjit.