NJOFTIM

12.03.2021

NJOFTIM

Akademia e Kosovës për Siguri Publike (AKSP) shpallë konkurs për vende të lira  të punës. 
Pozita: Mjek I praktikës së përgjithshme.

Më poshtë e gjeni konkursin dhe aplikacionin

 

Konkursi

 

Aplikacioni