Në Akademi filloi trajnimi bazik i kadetëve të Policisë së Kosovës

21.01.2019

Vushtrri, 21 janar 2019 - Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, sot filloi trajnimi bazikë i gjeneratës së 54,  të Policisë së Kosovës.

 

Instruktorët e Policisë së Kosovës në Akademi ju dëshiruan mirëseardhje kadetëve të rinj  dhe i inkurajuan ata që të japin maksimumin nga vetja e tyre që e gjithë trajnimin bazik ta përfundojnë me sukses.

 

Kadetët e rinj do të trajnohen sipas plan programeve të dizajnuara në bazë të standardëve ndërkombëtare  për të drejtat e njeriut dhe sundim të ligjit.

 

Trajnimi i cili do të zgjatë deri në shtator 2019  do ta vijojnë  431  kadet të Policisë së Kosovës.