U hap konkursi për pranimin e studentëve në Fakultetin e Sigurisë Publike për vitin akademik 2017/2018

01.08.2017

Vushtrri, 01 gusht  2017  – Në Akademinë  e Kosovës për Siguri Publike (AKSP) , u hap konkursi për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve bachelor, në Fakultetin e Sigurisë Publike për vitin akademikë 2017/2018.

Të drejtë aplikimi në këtë konkurs kanë zyrtarët e Policisë së Kosovës,  Doganës së Kosovës, Agjencionit të Menaxhimit Emergjent të Kosovës, Shërbimit Korrektues të Kosovës, Shërbimi Sprovues i Kosovës  si dhe zyrtarët e Inspektoratit Policor të Kosovës.

Për më shumë informata klikoni këtu:

 

Konkursi:

 

Aplikacioni:


Manuali: