Republika e Kosovës Ministria e Punëve të Brendshme

Publikohen rezultatet për pranimin e studentëve në Fakultetin e Sigurisë Publike

12.08.2014

Vushtrri, 08 korrik 2014 – Nga 181 zyrtarë të sigurisë publike të cilët kanë konkurruar  në Fakultetin e Sigurisë Publike prej tyre janë pranuar 52 zyrtar, të cilët do ti vijojnë studimet për  vitin e ri akademik 2014/2015.  Ligjëratat në Fakultetin e Sigurisë fillojnë  nga data 01.10.2014 dhe mbahen në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike.

Listën e rezultateve të zyrtarëve të cilët kanë aplikuar  për studime në Fakultetin e Sigurisë Publike e gjeni më poshtë. 

Qëndro i lidhur