Republika e Kosovës Ministria e Punëve të Brendshme

Në Akademi u mbajt provimi pranues për zyrtar të sigurisë publike

27.07.2015

Vushtrri, 27 korrik 2015 - Më shumë se 200 zyrtarë të agjencioneve të sigurisë publike iu nënshtruan provimit  pranues në vitin e parë akademik 2015/2016, në Fakultetin e Sigurisë Publike.

Të drejt aplikimi kanë pasur të gjithë ata zyrtarë që janë të punësuar në institucionet e sigurisë si  Policinë e Kosovës, Shërbimin Korrektues të Kosovës, Dogana e Kosovës, Agjensionine Menaxhimit të Emergjencave, Shërbimin Sprovues të Kosovës dhe Inspektoratit Policor të Kosovës.

Në Fakultetin e Sigurisë Publike këtë vit do të pranohen 69 studentë të cilët do ti vijojnë studimet në fushën e sigurisë.
 

Qëndro i lidhur