Republika e Kosovës Ministria e Punëve të Brendshme

Hulumtim

Ndikimi i ambientit të burgut për meshkujt e burgosur që punojnë në  Burgun e Dubravës, si dhe femrave të burgosura në Qendrën Korrektuese në Lipjan

 

Qëndro i lidhur