Shtyhet afati i konkursit për pranimin e studentëve për vitin e ri akademik 2018/2019

28.09.2018

Vushtrri, 28 shtator 2018 – Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP)  rishpallet konkursit për pranimin e studentëve  për vitin e ri akademik 2018/2019.


Afati për aplikim është deri më datën 04.10.2018.


Të drejtë aplikimi kanë vetëm  zyrtarët nga Dogana e Kosovës  dhe zyrtarët  nga Menaxhimi Emergjent i Kosovës. Aplikimi bëhet  online  në adresën elektronike.


Për më shumë kliko më poshtë

 

KONKURSI

MANUALI

LINKU PËR APLIKIM: http://smu.aksp-ks.net:8090/