Në Akademi mbahet ceremonia e diplomimit të studentëve të gjeneratës së parë të Fakultetit të Sigurisë Publike

05.07.2018

 Vushtrri, 05 korrik  2018 - Të premten  me datën 06 korrik  2018, në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), mbahet ceremonia e diplomimit të studentëve të gjeneratës së parë të Fakultetit të Sigurisë Publike.

Në ceremoni marrin pjesë ministri i Punëve të Brendshme  Bejtush Gashi, Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike Ismail Smakiqi, rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dr. Marian Dema si dhe udhëheqësit e institucioneve të sigurisë publike.

Ceremonia e diplomimit mbahet në ora 11:00 në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike / Vushtrri.


Ftohen mediat që të marrin pjesë.