Smakiqi priti në takim lamtumirës shefin e ICITAP-it Cameron Fisher

15.12.2016

Vushtrri, 15 dhjetor 2016- Në përfundim të mandatit të tij shefi i ICITAP-it Cameron Fisher  sot vizitoi Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP). Fisher u prit nga Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Ismail Smakiqi, ekspertet e projektit të binjakëzimit si dhe menaxhmenti i lartë.

 

Drejtori Smakiqi falënderoi shefin e ICITAP-it Cameron  Fisher për gjithë angazhimin, per bashkëpunimin, koordinimin  dhe ndihmën e vazhdueshme që ka dhënë për Akademinë, për trajnimin e pjesëtarëve të sigurisë publike.

 

“Puna që ju keni bërë në Kosovës, konkretisht në Akademi është gjurmë e pashlyer”, tha Smakiqi.

 

Ndërsa Cameron Fisher u shpreh i lumtur me organizimin e takimit  lamtumirës nga Akademia, duke theksuar se gjatë këtyre viteve sa ka punuar në Republikën e Kosovës ka ndarë momente  të mira edhe me AKSP-në. 

 

Duke folur për bashkëpunimin  me Akademinë, Fisher përcjelli  edhe qëndrimin e ambasadës Amerikane në Kosovë për punën e shkëlqyer që po bëhet në këtë institucion.

 

Në fund Smakiqi ndau edhe një pllakë me mbishkrimin e Akademisë në shenjë falënderimi  për Fisherin per angazhimin dhe ndihmën që ka dhënë në shumë projekte të rëndësishme për AKSP.